Mountainview Dr Inverness

Rural outlook hides stunning interior

That old saying "Don't judge a book by its cover" is so true with this home. The exterior was built to serve a purpose and survive the elements of a rural outlook. However, the interior was designed for functionality, durability and to suit the lifestyle requirements of the client. The use of natural materials throughout give this home a warmth and character many can only dream of.

Set on over an acre of land, nestled in the foothills of surrounding mountains, this home welcomes you from the moment you step onto its generous veranda. Leading through the entrance you are greeted by large open spaces with high ceilings, timber and polished concrete floors and expansive living areas. The well appointed modern chefs kitchen boasts granite benches, loads of storage and a butlers pantry for extra organisation.

The design was intended to make the most of natural materials and provide the most energy efficient opportunities to ensure lifestyle and cost savings throughout the seasons.

Relaxing on the veranda or lazing in your choice of living areas, this home offers an uncompromising lifestyle for its owners.